Om oss

Med mer än 45 års erfarenhet i branschen

Jag, Sune Thoor, började 1975 på Stigs radio i Borås. Då servades fortfarande en stor del kommunikationsradio med elektronikrör. Utvecklingen gick dock fort och rören byttes mot transistorer. Sedan fortsatte utvecklingen snabbt med system som MTD, MRG, NMT och GSM, viket i sin tur bidrog till min egen utveckling inom samma områden. 

Under nio år arbetade jag sedan på Ericsson Microwawe Systems i Borås innan jag år 2006 tog beslutet att börja arbeta i egen regi och startade Mhz service i Borås.

MHz Service - sedan 2006

Verksamheten startade med mobil service och montering hos kunderna. Jag befann mig alltså där mina kunder befann sig. Men behovet av en lokal, att kunna ta in kundernas fordon i en egen lokal var stort, och i maj 2007 flyttade firman in i nybyggda lokaler på Vävlagargatan 15G i Brämhult. 

MHz Service idag

Sedan 2016 så har jag, Sune en hjälpande hand i verkstaden i form av tidigare kollegan Per-Ole som också bidrar med flera års erfarenhet inom branschen. Detta betyder att vi kan ta oss ann större jobb som kan kräva två par händer. 

Vi välkomnar stora som små projekt till MHz Service. Vi servar allt från lastbilar, till personbilar och mopeder. Har du behov av att installera extra belysning, specialutformad inredning, eller kanske ett alkolås, så är vi rätt firma för dig! Både du som privatkund och företagskund är välkommen. 

Vi har inga satta prislistor då många projekt beror på fordon och material, så ring oss för mer information och bäst service. 

Välkommen på besök eller slå en signal!

Den mobila verksamheten är fortfarande stor idag så det är inte alltid det finns någon person på Vävlagargatan men mobiltelefonen är alltid på, så ring oss gärna! 

Är ärendet mindre akut så kan du skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär.  

Referenskunder

Sören Svenssons Åkeri Ulricehamn

Skinnarehults Entreprenad